10%

Οι Φόνοι του Νυχτολούλουδου

Συγγραφέας: Anthony Horowitz

Ξενόγλωσσος Τίτλος: Moonflower Murders

Μετάφραση: Χριστιάννα Σακελλαροπούλου

Ημερομηνία έκδοσης: 07/04/2021

Αριθμός σελίδων: 696

Μέγεθος: 140 x 205

Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο

ISBN: 978-960-653-293-1

18.80 16.92

2 σε απόθεμα

Add to wishlist
Κωδικός προϊόντος: 978-960-653-293-1 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,
Οι Φόνοι του Νυχτολούλουδου
Συγγραφέας: Anthony Horowitz
Εκδόσεις: Διόπτρα

Με τον διάσημο λογοτεχνικό ντετέκτιβ Άττικους Πυντ και τη Σούζαν Ράιλαντ, τους ήρωες του παγκόσμιου best seller: Οι Φόνοι της Kίσσας.

Η Σούζαν Ράιλαντ έχει πλέον εγκαταλείψει τον χώρο των εκδό­­σεων και ζει μια όμορφη ζωή. Μαζί με τον Αντρέα διαχειρίζονται ένα μικρό ξενοδοχείο σε ένα ελληνικό νησί. Θα έπρεπε να είναι αυτό που πάντα ονειρευόταν. Είναι όμως;

Έχει κουραστεί προσπαθώντας να κάνει τα πάντα να λειτουργήσουν σε ένα νησί όπου τίποτα δεν γίνεται όπως το περιμένεις.
Μέχρι την άφιξη των Τρεχέρν. Η παράξενη και μυστηριώδης ιστορία που της αφηγούνται σχετικά με έναν φόνο, ο οποίος διαπράχθηκε την ίδια ημέρα και στο ίδιο ξενοδοχείο, που παντρεύτηκε η κόρη τους, συναρπάζει την Σούζαν. Παράλληλα, κεντρίζει το εκδοτικό της ένστικτο.
Ένας από τους συγγραφείς με τους οποίους συνεργαζόταν, ο Άλαν Κόνγουεϊ, συγγραφέας του μυθιστορήματος Άγριες Κίσσες, γνώριζε το θύμα –ονόματι Φρανκ Πάρις– και μάλιστα βάσισε το τρίτο βιβλίο του, το Ακούσιος Μάρτυρας, σε αυτό ακριβώς το έγκλημα.

Η κόρη των Τρεχέρν, διαβάζοντας το μυθιστόρημα του Κόνγουεϊ, συνειδητοποιεί ότι το βιβλίο αποδεικνύει πως ο άνθρωπος που καταδικάστηκε για τον φόνο του Πάρις είναι αθώος. Όταν οι Τρεχέρν αποκαλύπτουν ότι και η ίδια η κόρη τους αγνοείται, η Σούζαν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία. Θεωρεί απαραίτητη την επιστροφή της, προκειμένου, να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Οι Φόνοι του Νυχτολούλουδου είναι μια υποχθόνια σκοτεινή ιστορία κλασικού αγγλικού μυστηρίου από τον κορυφαίο του είδους Anthony Horowitz.