10%

Το Κορίτσι του Μπρούκλιν

Συγγραφέας: Guillaume Musso

Μετάφραση: Γιώργος Ξενάριος

Σελίδες: 424

Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.

Χρώμα: Μονόχρωμο

Εξώφυλλο: Μαλακό

Ημερομηνία έκδοσης: 9/6/2021

ISBN: 978-960-645-166-9

16.60 14.94

2 σε απόθεμα

Add to wishlist
Κωδικός προϊόντος: 978-960-645-166-9 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,

Συγγραφέας: Guillaume Musso

Μετάφραση: Γιώργος Ξενάριος

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Για Το Κορίτσι του Μπρούκλιν:

Θυμάμαι πολύ καλά τη στιγμή. Αγναντεύαμε τη θάλασσα και τον πυρωμένο ορίζοντα. Και τότε η Άννα με ρώτησε: «Αν είχα κάνει κάτι κακό, θα μ’ αγαπούσες ακόμη;»

Εσείς τι θα απαντούσατε στη θέση μου; Η Άννα ήταν η γυναίκα της ζωής μου, σε τρεις βδομάδες θα παντρευόμασταν. Φυσικά θα συνέχιζα να την αγαπάω, ό,τι κι αν είχε κάνει. Τουλάχιστον έτσι νόμιζα… Τότε όμως ψαχούλεψε την τσάντα της με χέρια που έτρεμαν, έβγαλε μια φωτογραφία και μου την έδωσε.

«Εγώ το έκανα αυτό.»

Άναυδος, ανακάλυψα το μυστικό που έκρυβε και κατάλαβα ότι η ζωή μας είχε αλλάξει για πάντα. Σοκαρισμένος, σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να πω λέξη.

Όταν γύρισα, ήταν πια αργά, η Άννα είχε φύγει. Κι από τότε ψάχνω να τη βρω.

Για τον συγγραφέα:

Ο Γκιγιόμ Μισό γεννήθηκε το 1974 στην Αντίμπ και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς και ευπώλητους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας των τελευταίων χρόνων. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 42 γλώσσες και μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Σύμφωνα με το “Livres Hebdo”, το “Ένα διαμέρισμα στο Παρίσι”, που αποτελεί τη μεγαλύτερή του επιτυχία παγκοσμίως, έχει πουλήσει περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα μόνο στη Γαλλία. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον συγγραφέα στο @Guillaume_Musso